Samen werken we aan jouw groei

Lees het verhaal van Kevin

Niet iedereen kan zomaar aan het werk. Bij Cavent Talent helpen we mensen zoals Kevin en jou om aan de slag te gaan. We ontdekken samen wat je goed kunt en leuk vindt. Daarna zoeken we een werkplek die bij je past en waar je kunt groeien. We bieden trainingen en kansen die we passend maken voor jou.

Kevin is dol op dieren, mensen en mooie sportwagens

Sociaaltalent bij Cavent

Kevin (16 jaar) vindt een goede werksfeer belangrijk. Hij vertelt enthousiast over samenwerken: “Toen ik begon bij Cavent, was alles nieuw en spannend, maar gelukkig zijn de mensen hier heel aardig. De begeleiders en collega’s helpen je goed. Ik help zelf ook graag anderen.” Kevin werkt bij Cavent Buiten in Mookhoek en in een lunchroom van een andere organisatie in Rotterdam. Hij heeft talent voor dierenverzorging en horeca. Zijn grootste kracht is zijn sociale karakter.

Dol op dieren

Vanaf de eerste dag zagen de begeleiders van Cavent hoe sociaal Kevin is en hoeveel hij van dieren houdt. Toen hem werd gevraagd of hij voor de dieren wilde zorgen, hoefde hij niet lang na te denken: “Ik vind dat heel leuk, omdat ik daar blij van word. Thuis heb ik twee hondjes. Daar moet ik vaak om lachen. Bij Cavent hebben we geiten, schapen, varkens, kippen en kalkoenen. Ik snij het voer voor de dieren in kleine stukjes, behalve voor de varkens, die eten grote stukken. Ik moet altijd lachen als de varkens gaan eten. Ik zeg ook wel eens: ‘Rustig, rustig!’, haha. Ik houd de dieren goed in de gaten. Als ik denk dat er iets niet goed gaat, ga ik er naar toe. En als het nodig is vraag ik hulp.”

Leren en groeien

Naast dierenverzorging werkt Kevin ook met hout. Hij heeft al veel geleerd met behulp van begeleiders. Kevin vertelt dat de manier waarop je nieuwe dingen leert prettig gaat bij Cavent. Hij werkt nu zelf met een houtkloofmachine, een boormachine en een zaag. Enthousiast vertelt Kevin: “Eerst kijk je goed naar hoe iets werkt. Dan doe je het samen met een begeleider. En als dat goed gaat, doe je het uiteindelijk zelf. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Volgende week ga ik met de grastrimmer werken. Dan zie je snel wat je hebt gedaan: het gras is korter. Dat vind ik vet. Er is een stappenplan en ik zeg vaak: Veiligheid gaat altijd voorop!”. Een ander talent van Kevin is zijn klantgerichtheid. Achter de laptop werkt hij mappen met klantlijsten af en belt mensen die hout hebben besteld bij Cavent. Hij is erg vriendelijk aan de telefoon.

Vrije tijd en toekomst

Buiten het werk voetbalt Kevin bij de Zinkwegse boys. Hij geniet ook van gamen met vrienden en shoppen. Zijn ogen glinsteren als hij over zijn grootste hobby vertelt: “Ik vind sportwagens geweldig, vooral Lamborghini’s. Ook de techniek van auto’s vind ik leuk. Op YouTube volg ik veel over sportauto’s en autotechniek. Ooit zou ik wel bij een sportautodealer willen werken.” Kevin is nog jong. Het plan voor de komende tijd is om zichzelf nog meer te ontwikkelen. Hij hoopt in de horeca bij de nieuwe locatie Cavent Punt aan de slag te kunnen gaan. “Ik heb al een gesprek gehad en foto’s gezien. Daar wil ik ook graag werken. Ik vind mensen helpen heel leuk en het ziet er vet uit,” besluit Kevin enthousiast.

3278

Wil je ook werken bij Cavent Talent, net als Kevin?

Bij ons is ruimte voor ieders talenten. Vul je gegevens op het formulier in en we bellen je snel!

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)
Ik wil graag...